PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Reorganització d’algunes comissions del Consell

La sortida de la consellera Carine Montaner de Terceravia, origina canvis

Per El Periòdic

La Junta de Presidents ahir.
La Junta de Presidents ahir. | CONSELL GENERAL

La consellera general Carine Montaner va abandonar el grup parlamentari de Terceravia + Unió Laurediana + Independents dilluns. Després d’aquesta decisió, la consellera laurediana va quedar al Consell General com a electa no adscrita. 
Aquest fet va comportar que ahir en la reunió de la Junta de Presidents, en la qual es reuneixen tots els presidents dels grups parlamentaris i que va ser posterior a la sessió de control del Govern, es tractés la qüestió dels canvis de presència del grup parlamentari del qual Montaner formava part.
Aleshores, en el decurs de la reunió es va comunicar qui supliria a Montaner en les diferents comissions. En primer lloc, a la Comissió Legislativa de Sanitat s’incorporarà el conseller general Josep Pintat. En segon lloc a la Comissió Legislativa d’Afers Socials i Igualtat entrarà a formar part Joan Carles Camp. I a la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports serà Oliver Alis qui substituirà a la consellera a partir d’ara no adscrita. Pel que fa a la Comissió Permanent, també serà Oliver Alis el nou integrant, així com a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia, on  membre de la delegació del Consell General.
Finalment, Montaner va decidir que només formaria part de la Comissió Legislativa de Sanitat, tot i poder escollir acudir a un total de tres comissions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT