PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Vinyes competirà amb dos equips diferents una mateixa prova

El pilot de Suzuki es posarà al volant d’un Seat Toledo i d’un BMW 325 E36 al Jarama

Per El Periòdic

Joan Vinyes al volant d’un vehicle.
Joan Vinyes al volant d’un vehicle. | FOTOESPORT

Amb l’únic objectiu de mantenir el ritme competitiu, Joan Vinyes ha pres aquesta setmana la decisió de participar en la prova inicial de la sisena edició del campionat Última Vuelta Endurance-Jarama, que es disputa amb vehicles amb totes les mesures de seguretat imprescindibles, però amb una preparació mínima quant a prestacions.


El pilot de Suzuki ha disputat en diverses ocasions, encara que de manera esporàdica, proves d’aquest certamen, però mai ha protagonitzat l’experiència que durà a terme el proper 13 de març. El repte no és un altre que disputar la prova amb dos equips diferents, és a dir, pilotarà un Seat Toledo compartint volant amb Òscar Carbonell, Javier Sánchez i Francisco Maldonado, a més de situar-se al volant d’un BMW 325 E36, en aquest cas amb Fernando Navarrete, Fernando Navarrete Jr., Àlex Cosín i Jaume Font.


Per a Vinyes, la jornada serà molt exigent físicament encara que es mostra molt motivat per a afrontar el repte: «La intenció inicial era repetir l’experiència de la passada temporada, aquesta vegada, compartint el volant d’un BMW 325. Uns dies més tard, em van dir els de l’equip amb els quals vaig disputar una prova semblant l’any passat, si volia competir amb ells. Els vaig comentar que m’havia compromès amb un altre equip. Immediatament, em van proposar l’opció de córrer amb els dos equips, un fet que permet el reglament del campionat. Ens vam posar tots d’acord i jo estic encantat de poder experimentar unes sensacions fins ara inèdites en la meva trajectòria esportiva, córrer la mateixa carrera amb dos equips i cotxes diferents».


El divendres, dia 12, entre les 15.30 i 20.00 hores es faran les habituals verificacions administratives i tècniques. L’activitat es traslladarà a la pista el dissabte, dia 13.

PUBLICITAT
PUBLICITAT