PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les competicions de la FAF no permetran l’entrada de públic

L’ens «prioritza la seguretat», malgrat el canvi en les mesures per part de l’Executiu

Per El Periòdic

Camp de la Massana.
Camp de la Massana. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va informar ahir, en referència a l’autorització del Consell de Ministres de permetre l’accés de públic a les competicions esportives al país, amb un aforament del 40% en espais oberts i del 20% en espais tancats, que malgrat aquest canvi en les restriccions que autoritza des d’ara l’accés d’espectadors, «la FAF ha decidit continuar sense permetre l’entrada de públic a les competicions que organitza, prioritzant així la seguretat sanitària. 


Malgrat que el desig de tots és el de tornar a la normalitat, el fet que en cada partit les banquetes dels dos equips ocupin gran part de les graderies per tal de mantenir la distància de seguretat entre ells que confronten amb les zones de tribuna a les instal·lacions de la FAF, impossibilita oferir més espai per donar cabuda als espectadors mantenint les distàncies». «En definitiva, no es podria garantir la seguretat sanitària dels assistents.


Així doncs i pel que fa al futbol, els partits de la Lliga Multisegur, la Lliga Unida i la Copa Constitució, de moment continuaran disputant-se sense aficionats, com també els de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala i les competicions de base», va sentenciar l’ens.


Pel que fa a la base, el departament de la Secretaria d’Estat d’Esports va comunicar a la FAF que, com que els jugadors nascuts a l’any 2010, 2011 i 2012 no passen cribratge escolar, tampoc poden passar cribratge esportiu i per aquest motiu han de jugar amb mascareta obligatòriament. Això significa que les categories benjamí i aleví han de jugar amb mascareta. Aquesta decisió es pren per una temporalitat indefinida i pot variar en funció de com avanci la pandèmia les pròximes setmanes o mesos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT