PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carla Mijares queda fora a la primera mànega de Bansko

L’esquiadora andorrana no trasllada el bon ritme dels entrenaments a la cursa

Per El Periòdic

Carla Mijares a un eslàlom.
Carla Mijares a un eslàlom. | FAE

Carla Mijares lluitava ahir als Campionats del Món júniors de Bansko, Bulgària, per l’eslàlom femení. Malauradament, l’andorrana no va poder completar la primera mànega. Mijares no va aconseguir agafar el ritme de la cursa. L’esquiadora no va poder traslladar l’esquí que estava fent als entrenaments previs, i a una porta doble es va quedar fora de cursa durant la primera mànega.


D’altra banda, a l’estació austríaca de Saalbach-Hinterglemm es disputen aquests dies les Copes d’Europa de descens i supergegant, amb la presència de Matías Vargas. Ahir s’havia de celebrar un primer entrenament oficial, però es va cancel·lar pel mal temps. Avui, també hi ha previst un entrenament. La cursa de descens segueix programada per a demà, amb el supergegant el dissabte.

 

Calendari

 

A més de les finals de la Copa d’Europa de Matías Vargas, la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) afronta diversos compromisos a curt termini. Avui i demà, l’equip de tècnica masculí estarà a Folgària, mentre que Íria Medina i Carla Mijares seran a le Sauze i Pra Loup, de demà al proper 15 de març. Els mateixos dies, també a le Sauze, competirà l’equip EEBE (Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu)  sub-19 masculí. Del 14 al 16 de març, tindran lloc els Campionats Nacionals d’Irlanda a Kronplatz, on acudirà l’equip de tècnica masculí, just després de la seva actuació a Folgària. Seguidament, tots els equips nacionals assistiran al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el 25 i el 26 de març. Per últim, tots ells es quedaran a Espot, ja que els dies 27 i 28 de març també tindran lloc allà curses FIS. Tanmateix, el rider Mário Da Cruz podria competir aquest mes a unes curses FIS d’snowboard a Espanya que encara no tenen una data tancada i a les FIS d’Isola 2000, del 29 al 31 de març.

PUBLICITAT
PUBLICITAT