PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna el públic a la Bombonera

El MoraBanc farà avui una prova pilot amb 100 persones a la graderia contra el Mornar Bar

Per El Periòdic

El públic tornarà a gaudir aquest vespre (20.00 hores) del bàsquet en directe a Andorra. El MoraBanc ha anunciat que 100 persones podran accedir al Poliesportiu pel partit contra el Mornar Bar com a prova pilot. Aquestes entrades seran exclusives pels socis i cada soci podrà adquirir una sola entrada. La venda és totalment online i cada entrada serà personal i intransferible. Per tant, els socis hauran d'acreditar-se amb el seu document d'identitat. Les entrades tenen un preu únic de 10 euros, que seran destinats a Unicef i les hauran de comprar també els nens a partir de set anys.

 

Aquest partit, evidentment, tindrà una sèrie de mesures de seguretat. No es podrà accedir amb objectes com cascs o patinets ni menjar dins del recinte, ja que la mascareta serà obligatòria. Tampoc hi haurà servei de bar ni guarda-roba. A més, si un espectador surt del recinte, no podrà tornar a entrar.

 

A banda d'aquests 100 espectadors, hi haurà entre 50 i 100 persones més, amb patrocinadors i familiars de jugadors i tècnics. Aquesta esperada mesura ha arribat després del vistiplau del Govern, que ha estat avui mateix.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT