PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El projecte fotogràfic ‘No som immunes’ finalitza amb una cançó

La peça vol conscienciar sobre la pandèmia i les seves conseqüències

Un instant del videoclip.
Un instant del videoclip. | Fundació ONCA

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, finalitza el projecte fotogràfic No som immunes amb una cançó creada pel músic i intèrpret Juli Barrero, que porta per títol el nom del projecte i que, des d’ahir, ja es pot veure a les plataformes digitals.

La iniciativa, impulsada per Chiqui Novis, i que va apadrinar la fundació el mes de novembre passat, ha donat visibilitat a més d’una seixantena de persones del país de diferents àmbits i professions que han volgut conscienciar la societat de la pandèmia i les conseqüències sobre la salut de les persones. «La cançó vol ser un homenatge a totes les persones que han patit la Covid-19, directa o indirectament, però també vol ser un cant d’esperança. Hem de lluitar ben fort perquè ens ha afectat a tots tranversalment», va assegurar Barrero. «És un regal que he volgut fer al projecte perquè és la meva manera d’ajudar i col·laborar. Jo no puc estar a primera línia perquè no soc sanitari, però sí donar el meu suport com a artista i músic», va afegir.

El videoclip, amb la producció audiovisual dels joves estudiants Àlex Ponsa i Vicenç Baiges, juntament amb Oriol Vilella en la producció i edició d’àudio, té com a objectiu reconèixer a totes les persones que han format part  de la campanya de manera desinteressada, com també per transmetre el missatge de la importància de prevenir contagiar-se del coronavirus amb mesures sanitàries bàsiques, com l’ús de la mascareta o la correcta higiene de mans.

L’enregistrament es va fer a la Fada Ignorant i va tenir la col·laboració de l’Escola Líquid Dansa, que va interpretar alguns dels personatges de la cançó. A més a més, tractant-se d’una iniciativa que vol arribar a totes les persones, va comptar amb David Jiménez, intèrpret de la llengua de signes, que juntament amb Barrero són els dos protagonistes que narren la peça musical. En el film també hi intervé Novis com a infermera i que, a més, va ser l’ajudant de fotografia de la producció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT