PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc se la juga a una carta contra el Mornar

Els d’Ibon Navarro es classificaran pels playoff si guanyen i perd el Gran Canària

David Eudat, en la prèvia del darrer partit del Top 16 contra el Mornar.
David Eudat, en la prèvia del darrer partit del Top 16 contra el Mornar. | BCA

Els equips que treballen i que mantenen sempre enfocats en els seus objectius acaben obtenint sovint el premi de poder lluitar per ser protagonistes en les competicions que disputen. Això li passa avui al MoraBanc en la darrera jornada del Top 16. Els tricolors juguen a les 20.00 hores (al 214 de la fibra Andorra Telecom) amb el Mornar Bar en una nit de nervis en què tres equips opten a la segona plaça amb l’Unics Kazan ja segur primer però lluitant per lligar el factor pista en totes les rondes de playoff. 

Si el MoraBanc guanya el seu partit i l’Herbalife Gran Canària perd a casa amb l’Unics Kazan, els tricolors es classificaran pels segons playoffs de la seva història. Si els canaris guanyen, els d’Ibon Navarro queden fora. D’altra banda, l’Unics Kazan lluita amb la Virtus de Bolonya per ser el millor equip fins ara de la competició i tenir el factor pista a favor en totes les rondes, final inclosa. La bona notícia en clau andorrana és que a l’Unics li cal guanyar i si pot fer-ho còmodament millor per estar més tranquil. Per tant, tot pot passar. Fins i tot per Mornar Bar. Si els Montenegrins guanyen per 10 o més punts a la BMB i perd el Gran Canària seran ells els classificats. «Serà un partit molt dur i sabem que serà decisiu, per tant, és especial i haurem d’aprofitar les nostres oportunitats i competir fins el final», va afirmar el tècnic ajudant David Eudal, que va afegir que «som on volíem ser, tenint opcions fins el final». Eudal no va amagar que «a Burgos no vam veure l’equip que volem veure i ara el que estem és motivats per fer un molt bon partit demà contra el Mornar Bar».

Per la seva part, Haukur Palsson, va indicar que «perdem ens quedem fora i hem de jugar dur i tornar al que sabem que se’ns dona bé que és defensar i córrer la pista sempre que podem». Palsson ho té clar: «Hem de tornar a la nostra identitat». Pel jugador islandès «tots ens hem de mirar el mirall i saber que no volem ser l’equip que vam ser a Burgos».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT