PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc ofereix un webinar per esvair dubtes sobre inversió

La sessió s’emmarca en la voluntat de l’entitat d’aportar coneixement

Per El Periòdic

El cartell promocional del webinar.
El cartell promocional del webinar. | MoraBanc

MoraBanc organitza avui un nou webinar financer obert i de lliure accés per respondre les preguntes més habituals de les persones que tenen inquietuds per entrar al món de la inversió. Amb el títol Vull invertir, per on començo?, la sessió tindrà lloc aquesta tarda, a partir de les 18.30 hores.

El webinar s’estructurarà en cinc preguntes i respostes per a no iniciats, i tindrà un caràcter marcadament divulgatiu i entenedor. Durant l’exposició es descriuran els diferents perfils de persones que poden plantejar-se invertir, en quins productes o modalitats es pot invertir, quins riscos existeixen i consells pràctics. 

La sessió anirà a càrrec de la directora de Banca Personal de MoraBanc, Verònica Valls, i del responsable d’Assessorament de MoraBanc, Enric Galí. Segon va exposar l’entitat en un comunicat de premsa, els interessats a seguir la sessió s’hauran de registrar en un enllaç d’accés disponible a les xarxes socials de l’ens.

Per últim, MoraBanc va recordar que, des de l’inici de la pandèmia, han ofert nombrosos webinars a clients i al públic general sobre temes relacionats amb la inversió, la fiscalitat, les eines digitals i diferents opcions comercials per als negocis, que responen a la seva voluntat d’estar a prop de la societat i aportar coneixements que puguin ser un factor positiu en aquests mesos difícils. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT