PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà consolida les mesures d’eficiència energètica

El banc redueix els consums i la generació de residus l’any 2020

Per El Periòdic

Apartat web sobre l’estratègia mediambiental de l’entitat.
Apartat web sobre l’estratègia mediambiental de l’entitat. | Crèdit Andorrà

El Sistema de Gestió Ambiental de Crèdit Andorrà ha consolidat les mesures d’eficiència energètica introduïdes per l’organització, amb una rebaixa significativa dels indicadors de consum i de generació de residus respecte dels registrats el 2019. Així, pel que fa als consums, destaca la reducció important del carburant per a vehicles (42,09%), del paper (36,91%) i de l’aigua (36,05%). El descens també ha estat significatiu en la generació de residus, sobretot de plàstics i envasos lleugers (53,40%) i de paper (41,74%).

L’aposta per la banca en línia e-Crèdit; la digitalització de serveis, sobretot amb la introducció de la signatura digital per a operacions i les comunicacions amb clients; i el teletreball, amb la menor presencialitat d’empleats en els edificis corporatius arran de la pandèmia han afavorit la consecució d’aquests resultats, però també hi ha contribuït el reforç de les accions internes de sensibilització.

Tal com va exposar ahir l’entitat, el Sistema de Gestió Ambiental representa el seu compromís amb el desenvolupament responsable i sostenible, per ajudar al creixement econòmic, la millora social i la protecció de l’entorn. Finalment, van assegurar que l’ens és pioner a implantar mesures per reduir l’impacte ambiental de l’activitat bancària i financera, amb un compromís representat també com a membre de diversos organismes internacionals vinculats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT