PUBLICITAT

El guanyador del 'VIP per un dia' cedeix els seus regals als nens de la Gavernera

  • La primera activitat de cara al públic de l'associació tenia previst recollir el guanyador en un Rolls Royce i portar-lo a totes les botigues
04012011vip
Els actors que han recollit els obsequis del concurs VIP per un dia, al costat el Rolls Royce que els ha portat en el seu recorregut per les botigues. Foto: ANA / N. M.

El guanyador del concurs VIP per un dia de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra, Xavier Flaqué, ha decidit cedir el seu premi als nens del Centre d'Acollida d'Infants (CAI) la Gavernera. La primera activitat de cara al públic de l'associació tenia previst recollir el guanyador en un Rolls Royce i portar-lo a totes les botigues del concurs a recollir els obsequis, que s'han fet en forma de vals de compra. Com que Flaqué ha volgut fer aquesta obra de beneficència, els petits comerciants han buscat una alternativa per poder mantenir l'espectacle i promocionar igualment als botiguers participants. Així, una parella d'actors han estat els encarregats de recollir els regals que aniran a parar als nens del CAI ben aviat.

La Gemma Garcia i l'Alfons Casals són una parella jove de recent casats als qui els han tocat 3.000 euros a gastar en diverses botigues del Principat, o això representen. La parella d'actors s'ha posat en el paper, i viatjant en el Rolls Royce, han passat botiga per botiga agraint els paquets embolicats que els han anat entregant. S'han mostrat somrients i agraïts, però el rerefons de l'esdeveniment és encara més entendridor, ja que els obsequis que estan recollint aniran a parar als nens del Centre d'Acollida de la Gavernera.

Les botigues participants al concurs, una trentena de comerços d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, ofereixen productes de tot tipus, des de perfums fins a sabates, passant per teixits, quadres i objectes de decoració. Els actors que les han recorregut aquest dilluns al matí, però, han rebut a cada una d'elles un paquet que conté un val de compra de cent euros. Amb el recull de tots els paquets faran l'entrega als nens de la Gavernera, que podran decidir en què gasten els seus vals i tindran així uns regals de Reis del tot inesperats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT