PUBLICITAT

Nova campanya de recollida d’aliments a les set parròquies

La Creu Roja Andorrana torna a fer una crida als ciutadans perquè aportin provisions a la botiga

Per El Periòdic

El cartell de la campanya.
El cartell de la campanya. | CREU ROJA

El 2020 la Creu Roja Andorrana va organitzar, amb la col·laboració d'un elevat nombre de supermercats del país, dues col·lectes d'aliments destinats a les prestatgeries de la Botiga Solidària, que dona servei a persones que estan patint les conseqüències socials de la pandèmia. La primera va ser al juny i la segona al novembre i entre les dues es va recollir una vintena de tones de productes d'alimentació, higiene personal i neteja de la llar. Ara, la Creu Roja Andorrana torna a fer una crida als ciutadans perquè aportin provisions a la botiga, en la mesura de les seves possibilitats. Per aquest motiu, aquest cap de setmana s'engega una nova campanya de recollida d'aliments a les set parròquies i al Pas de la Casa a un total de 21 supermercats.

Des de la Creu Roja informen que es necessiten productes d'higiene personal, de neteja de la llar, aliments per a nens i nadons, conserves, plats preparats per escalfar de llarga caducitat i oli. En canvi, asseguren que van servits d'arròs, pasta, galetes, llegums cuits, bolquers, tovalloletes infantils, farinetes i llet infantil. Per problemes de conservació, tampoc es poden acceptar productes frescos com carn, embotits, peix, formatges i làctics. Als supermercats col·laboradors es trobaran cartells amb una llista detallada de tot el que ens fa falta.

Cal recordar que la botiga solidària, que serà el punt d'emmagatzematge i de repartiment de les donacions, es va obrir l'estiu passat i està ubicada al costat de la seu social. A cada supermercat hi haurà una parella de voluntaris per animar els consumidors a participar en la iniciativa i resoldre qualsevol dubte.

La distribució dels articles donats durant la campanya es farà en un primer moment mitjançant les xarxes de suport social de cada parròquia. Els particulars i les famílies que ho necessitin podran desplaçar-se directament a la seu social de la Creu Roja Andorrana, en els horaris habituals d'obertura per poder-se acollir a la campanya i expressar les seves necessitats.

Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració dels centres comercials següents, que seran els punts de recollida de la campanya: Caprabo de Canillo; U-Express, Record II, Eclerc i ECO d'Encamp; Hiper Pas II i La Solana del Pas de la Casa; Comerç Babi d'Ordino; Establiments Garrallà, Compra Bé i Caprabo de la Massana; Pyrénées, Carrefour, CCA-Super U, Caprabo Fresh, E.Leclerc i Super Continent 2 d'Andorra la Vella; River i Sant Eloi de Sant Julià de Lòria, i Caprabo illa Carlemany i Biocoop d'Escaldes-Engordany. La Creu Roja també agraeix el compromís dels 120 voluntaris que participen en aquesta edició.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT