PUBLICITAT

El MoraBanc, contra Peñarroya després d’una de cal i una de sorra

L’equip tricolor s’enfronta al seu extècnic després de l’exhibició contra el València i la dura derrota a Kazan

Per Vicente Pallarés

Partit de la primera volta entre el MoraBanc i el San Pablo Burgos.
Partit de la primera volta entre el MoraBanc i el San Pablo Burgos. | ACB PHOTO / A. MARTÍN

El MoraBanc s’enfronta avui de nou a Joan Peñarroya. El tècnic que tantes alegries va donar al conjunt del Principat segueix triomfant, ara a Burgos, equip que sempre ha costat de guanyar als andorrans. El Coliseum de la ciutat burgalesa viurà aquest autèntic partidàs amb xoc d’estils a les 18.00 hores.


«Ens agrada córrer i jugar amb ritme, però està clar que una de les nostres armes és el nivell defensiu. Tothom està molt involucrat en aquest aspecte. La seva virtut més gran és l’atac i la nostra està una mica més compensada, encara que es decanta cap a la defensa. Llavors, podrem veure un bon partit. Esperem que aquestes armes es decantin al nostre favor», va explicar el tècnic Paco Vázquez sobre les diferències entre els dos equips pel que fa a la filosofia de joc. Vázquez va afegir que el Burgos «és un equip que té un gran potencial ofensiu. Si els deixes jugar fàcil, et poden fer 90 punts còmodament i hem d’intentar imposar la nostra defensa, encara que serà molt complicat». Entre els jugadors més perillosos en la faceta anotadora destaquen Thad McFadden, que té una mitjana de 13,4 punts per partit, i Jasiel Rivero, amb 11,6 punts per partit. Aquestes seran les principals amenaces de l’atac local que intentarà frenar l’equip dirigit per Ibon Navarro amb una defensa forta. «Intentarem fer el nostre joc amb una defensa agressiva perquè no juguin fàcil. Crec que això ens permetrà estar en el marcador tota l’estona. El que volem és arribar sempre al final amb opcions i després lluitar al màxim per guanyar el partit», va declarar Oriol Paulí, que té clar què s’ha de fer.


I és que San Pablo Burgos és un conjunt que «està molt a dalt a la classificació per algun motiu. És el campió de la Intercontinental i, a la Copa del Rei, va tenir opcions de guanyar contra el Tenerife. És un equip que està treballat per a estar a dalt i segur que serà un partit complicadíssim», segons va manifestar el tècnic, que no va dubtar en elogiar un altre rival fort després de vèncer el València amb contundència a casa i patir una derrota molt dura a Kazan amb un últim quart per a oblidar. «Estem en un bon moment a la Lliga. Vam fer un bon partit contra el València, tenim ganes de seguir aquesta ratxa i de seguir fent bé les coses. És veritat que el partit contra l’Unics no ens va acabar de sortir com volíem, però prepararem bé aquest partit i tenim ganes de guanyar perquè serà un pas important de cara a la temporada», va declarar Oriol Paulí sobre aquests dos partits amb contrast de sensacions. Paco Vázquez, però, va tenir una explicació per a aquest últim contratemps: «Juguem a casa contra un equip d’EuroLliga jugant-nos molt i imposem el nostre ritme, la nostra intensitat defensiva i el nostre físic i després juguem contra un equip que vol quedar primer a tota costa, com és el Kazan, un equip fet per guanyar l’EuroCup i que imposen el seu físic. No vam saber estar al seu nivell. Van estar emprenyent fins a l’últim segon per agafar el màxim avantatge possible i emportar-se l’average amb la Virtus de Bolonya».

 

Així doncs, el MoraBanc lluitarà per la victòria a Burgos, aquest any sense públic en un pavelló, habitualment, molt calent. «És una llàstima perquè seria molt maco jugar el partit amb públic. Aquest pot ser un petit avantatge», va confessar Vázquez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT