PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doctor Ricard Pruna: «Veig que a l’FC Andorra hi ha projecte i futur»

El cap dels serveis mèdics de l’equip tricolor s’acostarà al Principat «cada 10 dies»

Per Vicente Pallarés

Ricard Pruna al Prada de Moles.
Ricard Pruna al Prada de Moles. | @FCANDORRA

El nou cap dels serveis mèdics de l’FC Andorra, Ricard Pruna, va parlar ahir sobre la seva incorporació al conjunt del Principat. «Em va fer molta il·lusió la possibilitat d’incorporar-me a l’equip perquè veig que hi ha futur, que hi ha projecte i que hi ha moltes coses a fer. Construir un servei mèdic fort és una de les coses que, sota el meu punt de vista, pot ajudar molt a un equip a formalitzar èxits», va confessar Pruna, que coneix Gerard Piqué des que era petit i jugava a les categories inferiors del Barça. Cal recordar que Pruna va ser metge del Barça durant 25 anys.


El cap dels serveis mèdics va aprofitar per elogiar l’organigrama que lidera, tenint en compte que l’equip competeix a la categoria de bronze del futbol espanyol: «Em vaig emportar una sorpresa perquè no conec cap equip de Segona B que tingui una estructura muntada com la de l’Andorra. Tenen un nutricionista, dos fisioterapeutes, un readaptador... Suposo que es pot ampliar més. La meva experiència és que el nombre de fisioterapeutes ha de ser més gran, bàsicament, perquè a una plantilla de 25 jugadors hi ha molta demanda i falten mans».. A més, va destacar la importància de la preparació física, que, per a ell, «és un dels puntals de l’èxit. Primer, perquè l’equip rendeixi i segon, perquè no hi hagi lesions. Si l’entrenador vol comptar amb tots durant tota la temporada, la preparació física ha de ser exigent».


No obstant això, Pruna no s’instal·larà a Andorra i seguirà dirigint la seva consulta de Barcelona: «Tinc la consulta a Barcelona i els jugadors poden baixar a veure’m, però jo pujaré cada 10 dies. Visc a Barcelona i el trajecte és llarg», va manifestar l’exmetge del Barça, que va sortir d’allà el passat mes de setembre a causa de les intencions de l’anterior junta directiva de recol·locar-lo a la Masia des del primer equip.

PUBLICITAT
PUBLICITAT