PUBLICITAT

El Govern adapta la celebració del Dia de la Dona

Els actes organitzats per l’Executiu passaran a un format telemàtic

Per El Periòdic

Amb motiu de la commemoració del 8 de març, Dia internacional de la Dona, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut organitza la conferència Entorns de treball igualitaris. Un apropament a la nova realitat empresarial. La xerrada anirà a càrrec de la consultora en gènere i experta en plans d’igualtat Georgina González Ollé, que presentarà quins són els principals reptes, dificultats, bones pràctiques i beneficis de les empreses en matèria d’igualtat entre dones i homes tenint en compte el marc laboral actual. 
La conferència tindrà lloc el mateix 8 de març entre les 18.00 hores i les 19.30 hores i, a causa de la crisi sanitària del coronavirus SARS-CoV-2, tindrà format telemàtic. La sessió estarà oberta a tota la ciutadania i les persones que s’hi vulguin inscriure s’han de posar en contacte al correu electrònic [email protected]. La inscripció prèvia és necessària per poder accedir a l’acte. La conferència és d’especial interès per als professionals que treballen en l’àmbit organitzatiu públic i privat, per la seva implicació en el Projecte de llei per a la igualtat efectiva entre dones i homes
També amb motiu del Dia internacional de les dones, la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana lliurarà el 8 de març el guardó Olympe de Gouges. L’objectiu de l’empresa és distingir les empreses del país que han realitzat accions i mesures en favor de la igualtat entre dones i homes en les seves estructures. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT