PUBLICITAT

Concentracions amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Acció Feministra i Contracorrent promouen actes durant la jornada

Per El Periòdic

La manifestació del Dia de la Dona de fa dos anys.
La manifestació del Dia de la Dona de fa dos anys. | XAVIER PUJOL

Acció Feministra va informar ahir  a través d’un comunicat que, com cada any, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es celebra el 8 de març, organitzarà una concentració per recordar totes aquelles dones que han lluitat per assolir la igualtat de drets i oportunitats i reivindicar tots aquells drets que encara avui en dia continuen sent negats a les dones. La concentració tindrà lloc del dia 8 de març, a les 13 hores, a la plaça del Consell General, on Acció Feminista llegirà un manifest reivindicatiu. L’acte serà retransmès en directe per Instagram.
A causa de la situació sanitària, les persones que s’hi concentraran tenen un lloc assignat, i es respecta la separació d’un metre i mig. S’aconsella entrar a la plaça pel carrer de la Vall, preferentment de manera individual, i sortir d’una en una per l’esquerra de Casa la Vall, segons explica l’entitat en el comunicat. Les mascaretes són obligatòries i no està permès fumar, beure o menjar al lloc de la concentració.

Acte de Contracorrent / Per la seva banda, el col·lectiu juvenil Contracorrent va manifestar ahir a les xarxes socials que promou una concentració aquest mateix dia a la plaça del Consell General a les 19 hores.  L’acte, que compta ambla col·laboració d’Stop Violències, té com a reclam l’eslògan «Les ideologies imposades són la veritable pandèmia». Durant tot l’acte s’hauran de respectar totes les mesures sanitàries en vigor, com la mascareta i el manteniment de la distància, per evitar possibles contagis pel coronavirus. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT