PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Mountain Music Festival ja té algunes dates pel 2021

L’esdeveniment es va crear i cancel·lar al 2020 per les restriccions de la pandèmia

Per El Periòdic

Imatge de la web de Visit Andorra.
Imatge de la web de Visit Andorra.

L’Andorra Mountain Music Festival comença a dibuixar la seva edició per a aquest any 2021 amb les primeres dates confirmades: els dissabtes de juny. Després d’anul·lar la que hauria estat la primera celebració del festival, que s’havia previst pels caps de setmana entre l’1 d’agost i el 5 de setembre de 2020, la pàgina web de visitandorra.com ja permet la compra d’entrades dels primers concerts anunciats per enguany.

En aquests moments, el cartell compta amb quatre artistes de renom internacional: Don Diablo, Mónica Naranjo, Texas i Bob Sinclair. Tots ells estaven previstos per a l’edició del 2020, que finalment, només va mantenir el concert de la soprano Ainhoa Arteta a la plaça del Consell General.

Entrant al detall de les dates, el programa contempla el concert de Don Diablo el dia 16 de juny; el de Texas el dia 19 de juny; i l’actuació de Mónica Naranjo el 26 de juny. I tot i que apareix a la web, encara hi ha agendat l’espectacle de Bob Sinclair. El format també manté l’escenari, la plataforma de Soldeu, als peus de la pista d’esquí L’Avet de Granvalira. De fet, en el moment de l’anunci de la cancel·lació, tant la ministra de Turisme, Verònica Canals, com el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, van assegurar que es mantindria en aquest lloc perquè és un espai «premium» que permet acollir un gran volum de persones evitant la massificació. De fet, la intenció aleshores era rebre fins a 40.000 espectadors per concert. I pel que fa al preu de les entrades, van dels 28,60 euros als 32,70.

Cal recordar que Canals i Budzaku van exposar que l’ajornament va ser estrictament per motius sanitaris i no per una mala venda d’entrades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT