PUBLICITAT

L’ajuntament de la Seu presenta una ‘app’ per gestionar el Tax-Free

Els comerciants poden oferir l’operació a través del mòbil sense cap cost

Per El Periòdic

La reunió amb els comerciants.
La reunió amb els comerciants. | ajuntament de la seu d’urgell

Els botiguers de la Seu d’Urgell i paradistes del mercat setmanal de la ciutat van conèixer ahir a la tarda de primera mà l’aplicació que «facilita la gestió del Tax-Free» que va presentar l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Aquesta presentació es va fer en una reunió informativa que va anar a càrrec de la tinent d’alcalde de promoció econòmica de l’ajuntament urgellenc, Mireia Font, i del responsable d’operacions de l’empresa Woonivers, Lucas Tello.
Amb aquesta eina 100% digital i gratuïta, els comerços i parades podran oferir la devolució de l’IVA a través del telèfon mòbil, sense cap cost pels establiments comercials de la ciutat. Precisament en aquesta reunió es va explicar de quina manera es posa a disposició de qualsevol establiment comercial de la Seu d’Urgell aquesta aplicació per aprofitar aquest incentiu turístic i comercial el més fàcil possible.
Aquesta és una aposta que impulsa l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb l’objectiu d’atraure nous consumidors a la ciutat, bàsicament del Principat, i alhora potenciar tant el comerç local com el mercat setmanal de dimarts i dissabte. La reunió es va produir a l’Església de Sant Domènec. Per garantir la distància de seguretat dels assistents, es van ubicar diverses cadires amb la separació necessària per evitar possibles contagis. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT