PUBLICITAT

Detingudes dues dones per falsificació de documents

Una quinzena de conductors donen positiu als controls d’alcoholèmia

Per El Periòdic

Un cotxe patrulla de la Policia.
Un cotxe patrulla de la Policia. | ARXIU ANA

La Policia va detenir, dimarts de la setmana passada a Escaldes-Engordany, dues dones residents de 39 i 38 anys respectivament, com a presumptes autores d’un delicte contra el tràfic jurídic. Els arrestos es van produir arran del fet que el Servei d’Immigració va detectar que una de les dones (la de 39 anys) hauria usurpat la identitat de l’altra persona, amb el seu coneixement, i hauria alterat o modificat parcialment alguns documents oficials per poder regularitzar la seva situació laboral en diverses empreses del Principat.
Aquesta és una de les 25 detencions que va fer la Policia al llarg de la setmana passada i entre les quals hi ha les 14 de conductors que van donar positiu al control d’alcoholèmia. La més destacada és la d’una dona resident de 43 anys que divendres va ser controlada cap a les 16.30 hores amb una taxa de 2,37 grams d’alcohol per litre de sang.
Entre les detencions també cal destacar la d’un home no resident de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per incomplir l’ordenança penal de suspensió del permís de conduir i que, a més, va ser trobat en possessió de 0,4 grams de marihuana. Els agents també van arrestar a Encamp un home resident de 52 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat, i un delicte contra la llibertat, en un assumpte que està judicialitzat. I també en una causa que es troba en mans de la justícia va ser detingut un home resident de 51 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat, concretament, per amenaces i coaccions.
Un altre arrest va ser el d’un home resident de 55 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. La Policia havia estat requerida per una discussió entre dos homes que va derivar en una agressió del detingut cap a l’altra persona. A més, un home resident de 40 anys va ser detingut per possessió de 0,5 grams de cocaïna. Aquesta persona va ser controlada a l’interior d’un turisme a Ordino. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT