PUBLICITAT

El regal inesperat per als Reis

  • El dia 1 de gener a les 14.33 hores va néixer Martí, el primer andorrà del 2011
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alexandra sosté a Martí, mentre els germans, Laia i Àlex l'observen Foto: ORIOL LLAURADÓ

No és cap personatge relacionat amb la premsa del cor, però en els darrers dos dies ha estat en el punt de mira dels objectius fotogràfics. Alexandra ha estat rebent visites de periodistes que reclamaven fer fotografies al seu tercer fill, que va néixer el passat dissabte, convertint-se així en el primer nadó nascut l'any 2011. «Ha vingut fins i tot la ministra», va explicar ahir la mare orgullosa, referint-se a la visita que va tenir el mateix dia del naixement de part de la ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet.

Segons les previsions de la matrona Martí havia de néixer cap al dia 20 de gener, però el part es va avançar i després d'haver celebrat la revetla de cap d'any en família, Alexandra va ingressar el primer dia de l'any per donar a llum al primer nadó nascut a Andorra. A les 14.30 hores aproximadament, el primer andorrà del 2011 estava ja als braços de la seva mare emocionada. «Ha estat un part natural i tot va anar molt bé, a més és molt bo i es porta molt bé», va explicar Alexandra, rodejada dels altres dos fills, Laia, de nou anys, i Àlex, de cinc.

Amb un pes de 3,60 quilograms, Martí ha aconseguit convertir-se en un nadó famós, al menys per uns dies, per avançar-se i néixer el primer dia d'aquest any.

Avui s'espera que Alexandra i Martí siguin donats d'alta a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per poder reunir-se amb tota la família i acabar de celebrar les festes nadalenques, que aquest any seran més especials i que comptaran amb uns regalets inesperats que els Reis Mags no tenien previstos en la seva llista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT