Maeva Estévez segueix segona a la general de la Copa d’Europa

És quarta a la darrera cursa a Reiteralm en caure en la ronda final després de tres prèvies

Maeva Estévez a Reiteralm.
Maeva Estévez a Reiteralm. | @nienkepollsbx

La Copa d’Europa de boardercross va viure ahir la seva darrera cursa a Reiteralm, Àustria. Després que el dissabte Maeva Estévez acabés segona, ahir va tornar a classificar-se per a la final i va ser quarta, disputant la seva cinquena final consecutiva d’una cita de Copa d’Europa en un total de set curses aquest any, en el qual està trobant el punt de forma perfecte per lluitar amb les millors del continent. En les classificatòries, l’andorrana va fer el sisè temps amb una baixada ràpida amb una petita errada a un peralt que la va frenar una mica. Seguidament, va guanyar la ronda de quarts de final, tot i sortir segona, i també es va imposar a semifinals, tot i que va sortir en la tercera posició. A la final, va tenir com a rivals les franceses Margaux Herpin i Chloe Passerat, i a la suïssa Aline Albrecht. L’andorrana va caure i va acabar quarta.

Així doncs, Estévez es manté segona a la classificació general provisional de la Copa d’Europa de boardercross, amb 380 punts. La francesa Margaux Herpin segueix líder, amb 479. Tercera és la italiana Caterina Carpano, amb 312 punts. «He caigut, que és el que a vegades pot passar quan has d’arriscar. No tinc res greu, només un poc de mal al canell. Estic una mica decebuda perquè estava en una bona línia. De set Copes d’Europa he estat a cinc finals, i per tant no puc no estar contenta, però em fa ràbia no haver-me donat l’opció d’estar avui al podi».

D’altra banda, l’estació alemanya d’Oberjoch va celebrar ahir la Copa d’Europa d’eslàlom masculí, amb la participació d’Àlex Rius i Àxel Esteve. Rius va ser 31è després d’una primera mànega en la 3a posició, i una segona on va caure, però es va aixecar i va remuntar. Per la seva part, Esteve no va poder completar la primera mànega. Aquesta Copa d’Europa va estar marcada pel mal temps, i només es va poder fer una cursa.