PUBLICITAT

Detinguts dos turistes madrilenys per fer pintades

Per El Periòdic

Pintades al mobiliari urbà.
Pintades al mobiliari urbà. | Comú Encamp

El Cos de Policia va detenir ahir a dos turistes madrilenys de 18 i 19 anys com a presumptes autors de les pintades a mobiliari urbà a Encamp. La identificació dels sospitosos, que pernoctaven a un hotel de la parròquia, es va realitzar gràcies a les imatges de diferents càmeres de seguretat. Els dos detinguts han estat traslladats a les dependències de la Policia a l’espera de ser posats a disposició judicial.
El Comú d’Encamp va denunciar els incívics que van pintar mobiliari urbà i parets d’edificis la nit del dissabte al centre de la parròquia. Des de primera hora del matí d’ahir els agents de circulació van iniciar el procediment per obtenir el màxim d’imatges de les càmeres de seguretat disponibles per a poder identificar els infractors i emprendre les accions policials i judicials perquè els incívics paguin els costos de neteja i reposició dels desperfectes ocasionats en bancs, parades d’autobús, quadres elèctrics, senyals de trànsit, retolació urbana, monuments i parets d’edificis privats al centre d’Encamp.
El comú iniciarà els treballs de neteja i repintat i va recomanar als propietaris que han sofert pintades en els seus edificis que interposin les denúncies corresponents en relació amb els seus edificis privats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT