PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats a L’espai

A la temporada també s’ha previst xerrades, tallers i formacions

Per El Periòdic

La mostra ‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’
La mostra ‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’ | Arxiu ANA

La Fundació Crèdit Andorrà continua oferint formació virtual a L’espai, el centre social d’activitats i formació per a persones més grans de 60 anys. Aquestes activitats formen part del programa Envelliment saludable i s’ofereixen a través de l’Aula Virtual de L’espai.

El primer dels tallers serà sobre eines telemàtiques, i servirà per descobrir plataformes que permeten formar-se i mantenir comunicació per via telemàtica. Es farà els dimarts i dijous, del 2 al 25 de març.
Així mateix, s’ha programat un curs d’iniciació als primers auxilis amb la Creu Roja, que tindrà lloc el dia 10 de març a les 16.00 hores.

La Fundació també ha previst dues xerrades preventives: una sobre com cuidar el cuidador, plantejant  el canvi de rol i veure què experimenta el cuidador, que tindrà lloc el dia 3 de març a les 16.00 hores; i la segona és Aliments energètics. Quins són i què ens aporten i tractarà sobre els nutrients energètics. Aquesta serà el dia 24, a la mateixa hora.

Per últim, una de les grans novetats d’aquesta temporada serà la visita guiada a l’exposició temporal del Museu Carmen Thyssen, Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas. Una mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Les visites es faran el dia 17 i el 18.

PUBLICITAT
PUBLICITAT