PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra, en busca de tres punts molt necessaris

El capità tricolor lluirà un braçalet solidari en benefici de les malalties minoritàries

Per Vicente Pallarés

Rubén Bover amb el braçalet solidari.
Rubén Bover amb el braçalet solidari. | @FCANDORRA

L’FC Andorra s’enfrontarà avui a l’AE Prat a les 18.00 hores en un partit importantíssim, ja que els tricolors arriben després de patir dues derrotes consecutives contra el Cornellà i l’Olot; sis punts amb els quals l’Andorra seria líder del subgrup A en solitari. Eder Sarabia és coneixedor d’aquesta necessitat de punts, però creu que no aportarà més pressió de l’habitual: «Per descomptat, hi ha més ganes d’aconseguir una victòria. Hem de saber gestionar aquesta ansietat. Pressió hi ha sempre, sobretot per jugar bé i, en conseqüència, per aconseguir la victòria».


La victòria no pot escapar-se per una qüestió d’estadística, ja que si els tricolors es posen a fer números han de comptar amb aquests tres punts. No obstant això, el triomf també és important pel que fa a les sensacions de tot el vestidor. «Ho necessitem, sobretot, per confirmar totes les coses que estem fent bé. Molts jugadors em van comentar que les sensacions al descans el dia de l’Olot eren molt dolentes i després, veient el partit, vam fer moltes coses bé, encara que la realitat és que el resultat va ser de 3-0 i en accions determinants el rival va estar millor. Per tant, és important aconseguir la victòria fent un bon partit per a reafirmar aquelles coses que estem fent molt bé», va explicar l’exajudant de Setién, que confia en la seva feina i no pensa més enllà que en seguir treballant de la mateixa manera.


Tanmateix, el tècnic sap que hi ha diversos aspectes a millorar, entre ells l’efectivitat en l’àrea i les errades defensives; detalls puntuals que han costat punts en jornades anteriors, com per exemple, en el partit d’anada contra el Prat, encara sota la direcció de Nacho Castro. Sarabia va manifestar que, en la seva opinió, on hi ha més marge de millora és «en les accions d’àrea» i va confessar que «hem de corregir aquests detalls que són importants i els que decideixen els partits». A més, contra un equip com el Prat aquestes situacions seran encara més decisives. «El millor exemple és l’altre dia a Badalona. Veient el partit, creus que caurà el segon gol del Badalona, però és un equip que sempre competeix molt bé fins al final, que creu molt en el que fa, que no es rendeix i que corre moltíssim», va comentar Sarabia sobre el perill del rival, que és l’equip amb menys pressupost del grup. Per tant, segons el preparador basc, «el més important serà tenir paciència, saber treballar bé el partit, saber desgastar al rival, evitar situacions de contraatac, tenir domini, generar ocasions i tenir una mica més d’encert que en els últims partits». Cal destacar que Rubén Enri i Hector Hevel són baixes segures, mentre que Adri Vilanova, Pau Martínez i Marc Pedraza són dubte i és complicat que arribin al matx.

 

Solidaritat

 

D’altra banda, l’FC Andorra lluirà avui un braçalet solidari, arran del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, que se celebra demà. La peça del capità serà subhastada per la plataforma Gol Solidari i els diners recaptats seran destinats per a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA). «Per nosaltres, és molt il·lusionant poder ajudar amb el nostre granet de sorra als que més ho necessiten», va destacar  Rubén Bover, mentre que Martí Riverola va afegir que «aquesta iniciativa contribueix a ajudar i a ser solidari».

PUBLICITAT
PUBLICITAT