PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

López es reuneix amb diferents diputats a Madrid

Padreny conversa amb membres de l’AIVA per compartir neguits

Per El Periòdic

Pere López i Pablo Echenique.
Pere López i Pablo Echenique. | GPS

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, es va reunir ahir amb diversos grups parlamentaris d’Espanya amb la voluntat d’esvair dubtes sobre els nombrosos clixés que es perpetuen sobre Andorra i la seva fiscalitat. Tal com va declarar López, la seva visita al Congrés dels Diputats de Madrid tenia com a principal objectiu «fer pedagogia i explicar tota la feina que Andorra ha fet els darrers anys», i envers el gran volum d’informació relativa publicada darrerament als mitjans. «He pogut aclarir percepcions errònies que es té sobre el nostre país per part dels diferents grups parlamentaris», va explicar López, que va assegurar estar orgullós per «haver fet un acte patriòtic».

D’aquesta manera, la principal petició del conseller va ser sobre les esmenes que hi ha a tràmit parlamentari, particularment aquelles que estableixen els percentatges de tipus efectius en relació amb els d’Andorra respecte amb Espanya. «El viatge ha estat tremendament productiu, i això tindrà continuïtat en les setmanes vinents», va indicar.

López es va trobar amb membres del PP, Unidas Podemos, Compromís, el PDeCAT i el PSOE.

Reunió amb l’AIVA

També durant la jornada d’ahir, el conseller socialdemòcrata Roger Padreny es va reunir de forma telemàtica amb representants de l’AIVA per fer un punt en comú de l’actualitat del sector i compartir els neguits. 

Així mateix, Padreny va explicar a l’associació que el grup vol fer una esmena al projecte de llei del Codi de Circulació perquè s’implementi un sistema d’etiquetatge energètic dels vehicles que en permeti l’homologació internacional. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT