PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àxel Esteve, cinquè al segon eslàlom de San Bernardino

Vargas i Ferrari completen la primera Copa d’Europa de descens a Sella Nevea

Per El Periòdic

Àxel Esteve escalfa abans d’una prova.
Àxel Esteve escalfa abans d’una prova. | FAE

El segon eslàlom FIS de San Bernardino, Suïssa, es va disputar ahir amb Àxel Esteve en la cinquena posició. L’andorrà va marcar un crono d’1.35.89, a 1.13 del guanyador, el suís Nick Spoerri, que va guanyar amb 1.34.76. Esteve havia estat vuitè a la primera mànega, mentre que a la segona va marcar el setè crono parcial. Finalment, va finalitzar en un meritori cinquè lloc.


Pel que fa a Àlex Rius, no va poder completar la segona mànega, que en la primera havia comès diverses errades que l’havien deixat lluny, el 38è. A la segona mànega, va quedar desqualificat després d’acabar el 25è. Xavi Cornella tampoc va finalitzar la segona mànega, quan era 27è després de la primera. Aquesta primera mànega no la van poder completar Bartumeu Gabriel i Ty Acosta.


D’altra banda, també va tenir lloc a Sella Nevea, Itàlia, la primera de les dues Copes d’Europa de descens, amb l’equip format per Matías Vargas i Robert Ferrari, després de la baixa anunciada el dimarts de Joan Verdú. Vargas va ser el 63è amb 1.07.66, a 2.87 del guanyador, que va tornar a ser Victor Schuller com als entrenaments i es va imposar amb 1.04.79. Per la seva part, Ferrari va ser el 72è amb 1.10.11, a 5.32 del vencedor i amb 117.64 punts FIS, el que millora els seus actuals 239,66 de l’última llista de la FIS. Avui es disputa una segona prova d’aquesta Copa d’Europa, també sense Verdú, que ja ha tornat al Principat per continuar amb la recuperació de les contusions que va patir  en caure a l’entrenament d’aquest descens el passat dimarts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT