PUBLICITAT

Sant Julià entrega a Càritas els donatius recaptats amb la iniciativa solidària de la biblioteca comunal

De cara a la celebració de Sant Jordi, es tornarà a repetir aquesta iniciativa

Per El Periòdic

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, amb el president de Càritas, Jordi González, i el rector de la parròquia, mossèn Pepe Chisvert.
Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, amb el president de Càritas, Jordi González, i el rector de la parròquia, mossèn Pepe Chisvert. | COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els cònsols major i menor de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, han lliurat al president de Càritas, Jordi González, i al rector de la parròquia, mossèn Pepe Chisvert, la recaptació de la campanya de la biblioteca per donar una segona vida als llibres de segona mà.

El donatiu, provinent de lectors que van optar per un paquet de llibres per a adults, juvenils o infantils, ascendeix a 132,57 euros, i es destinarà, íntegrament, a Càritas Parroquial.

La corporació també ha informat que, de cara a la celebració de Sant Jordi, es tornarà a repetir aquesta iniciativa solidària instal·lant una guardiola de l'entitat a l'entrada de la Biblioteca Comunal Universitària.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT