PUBLICITAT

La Jornada de les ciències tindrà lloc el 10 de març

Hi haurà una conferència de la doctora en ciències químiques Pilar Mateo

Per El Periòdic

Pilar Mateo
Pilar Mateo | P.M.

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior organitza, com cada any, la XX Jornada de les ciències, per al dimecres 10 de març del 2021. La jornada comença a les 08.30 hores amb la inauguració a càrrec de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la presentació per part dels professors dels tallers i dels treballs d’investigació que es duen a terme en cada centre educatiu i una conferència de la doctora en ciències químiques Pilar Mateo. Aquesta mitja jornada pretén que alumnes i professors reflexionin, plegats, a l’entorn d’una qüestió d’actualitat. 
El tema escollit per a aquest any en l’àmbit de les ciències ha estat ciència i salut. Professors de les diverses assignatures científiques de batxillerat participen en l’organització de la Jornada, que pretén, d’una banda, dinamitzar les assignatures de biologia, matemàtiques, i física i química per desvetllar l’esperit crític dels joves i, d’altra banda, permetre a professors dels tres sistemes educatius de treballar plegats i de compartir experiències educatives. Aquesta vintena jornada es farà en format telemàtic i hi prendran part 160 alumnes i 12 professors de l’escola andorrana de batxillerat, el Colegio Español María Moliner, el Lycée Comte de Foix i el Col·legi Sant Ermengol.
 Pilar Mateo és una científica reconeguda internacionalment en el camp de la química. Figura en el rànquing de les 10 dones científiques més prestigioses d’Espanya, així com en els cent primers llocs de les dones científiques més prestigioses del món.És doctora en ciències químiques per la Facultat de Química de la Universitat de València i pel Consell Superior d’Investigacions Científiques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT