PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rodri, de l’Inter al cos tècnic d’Unai Emery al primer equip del Villarreal

L’exmànager blau-i-negre serà l’encarregat de la millora individual de futbolistes internacionals amb Espanya

Per Vicente Pallarés

Rodri durant la seva breu etapa a l’Inter d’Escaldes.
Rodri durant la seva breu etapa a l’Inter d’Escaldes. | interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes va anunciar ahir una notícia inesperada. El seu mànager esportiu, Rodri, va abandonar el càrrec que s’havia creat aquesta temporada i que ell mateix estrenava. La dimissió d’Antonio Rodríguez Saravia, que és el seu nom complet, es basa en un motiu de pes. I és que formarà part del cos tècnic del primer equip del Villarreal CF que lidera el mediàtic entrenador basc Unai Emery, amb experiència a equips com el València,  el Sevilla, l’Arsenal o el PSG.


«L’Inter Club d’Escaldes agraeix tota la col·laboració i implicació d’Antonio Rodríguez Saravia, el mànager esportiu que deixa el nostre club per incorporar-se al cos tècnic del primer equip del Villarreal CF», va comunicar l’entitat escaldenca, que va aprofitar per recordar l’etapa del català en el campió d’Andorra: «Rodri va sumar-se al novembre del 2020 al projecte de l’Inter, amb el prestigi de la seva experiència com a entrenador en clubs com el Nàstic de Tarragona, Cádiz CF i Extremadura UD, entre d’altres. Amb els seus coneixements va impulsar la millora tàctica dels nostres equips i poder consolidar el nostre projecte esportiu com a una referència al país».  Per últim, l’Inter va desitjar a Rodri molta sort en aquesta nova etapa professional: «Des del club desitgem el millor a Rodri en aquesta nova etapa de primer nivell, i ens sentim orgullosos que l’Inter hagi format part de la vasta trajectòria d’Antonio Rodríguez Saravia».


Curiosament, Rodri també estrenarà un nou càrrec en el club groguet, ja que la seva figura era inexistent fins avui, que serà presentat oficialment i assistirà al seu primer entrenament en la Ciutat Esportiva de Miralcamp. El barceloní serà l’encarregat de monitorar la millora individual dels futbolistes que es troben a les ordres d’Unai Emery, entre els quals destaquen alguns internacionals espanyols com Pau Torres o Gerard Moreno. Els objectius individuals dels jugadors per tal de millorar aspectes tècnics i tàctics és un dels senyals d’identitat de la pedrera del club groguet, de la qual forma part el porter internacional amb Andorra Iker Álvarez, però aquesta tasca no arribava fins al primer equip.

PUBLICITAT
PUBLICITAT