PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Víctor Font: «El pla és oferir a Messi un contracte vitalici»

El candidat a la presidència blaugrana parla sobre l’argentí

Per El Periòdic

Víctor Font a Escaldes-Engordany.
Víctor Font a Escaldes-Engordany. | EL PERIÒDIC

Víctor Font va participar ahir en un debat econòmic organitzat per dos mitjans de comunicació espanyols a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm amb altres dos candidats a la presidència del Barça, Toni Freixa i Jaume Guiró.


Font va ser preguntat sobre Leo Messi i va deixar clar que la continuïtat de l’astre argentí serà un dels punts prioritaris en cas que ell arribi a presidir l’entitat blaugrana. «És una prioritat absoluta des del punt de vista esportiu i institucional perquè també ens pot ajudar a resoldre la situació econòmica», va defensar el candidat. No obstant això, Font va anunciar que intentaria reduir la massa salarial de la plantilla a 150 milions d’euros. En el cas de Messi, se li oferiria «un contracte vitalici de llarg recorregut», segons Font, per tal de tenir el futbolista lligat al club també després de la seva retirada.


Així doncs, Font no preveu rebaixar cap despesa tret dels salaris i va assegurar que és possible tenir una plantilla millor que la d’aquesta temporada fent que «el futbol base sigui de nou una realitat». El candidat va afegir que «el Barça no és una empresa, però s’ha de gestionar empresarialment».

PUBLICITAT
PUBLICITAT