PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bartumeu Gabriel, cinquè a l’eslàlom de Pralognan

Àlex Rius assoleix la vuitena posició a la mateixa prova de l’estació francesa

Per El Periòdic

Bartumeu Gabriel en la cinquena plaça del podi.
Bartumeu Gabriel en la cinquena plaça del podi. | FAE

Bartumeu Gabriel va pujar ahir al podi en la cinquena posició i va aconseguir millorar la seva puntuació en la categoria en el segon eslàlom FIS de Pralognan, França. Gabriel va marcar un crono d’1.27.23, a 1.54 del guanyador, el francès Bianchini. Gabriel, a més, va aconseguir millorar els seus punts FIS, ja que va marcar ahir 36.58, quan en l’actual llista de la FIS té 45.89. Gabriel havia aconseguit el 10è temps a la primera mànega, però una molt bona segona amb el cinquè temps de la mànega el va situar finalment en aquesta cinquena posició final. 


Per la seva part, Àlex Rius va entrar també al top10 amb la seva vuitena posició a Pralognan, on competien un total de cinc andorrans, amb un crono d’1.27.40, a 1.71 de Bianchini. Rius havia estat setè a la primera mànega, mentre que a la segona va assolir l’11è temps. Pel que fa a Ty Acosta, va ser el 29è amb 1.32.09, a 6.40 del guanyador, mentre que Àxel Esteve no va acabar la segona mànega, quan en la primera havia estat el 14è temps. Xavier Cornella, per últim, no va acabar la primera mànega.


D’altra banda, Íria Medina va disputar ahir el segon gegant FIS programat a l’estació francesa de Vaugany. L’esquiadora va ser la 26a classificada amb un temps d’1.43.17, a 3.90 de la guanyadora, la italiana Giulia Paventa, que es va imposar amb 1.39.27.


Ahir també es disputava a La Molina un eslàlom FIS. El guanyador va ser l’espanyol Samuel Beso, amb 1.26.24, amb l’andorrà Pol Robert quart a 0.82 i amb Aritz Àlvarez com el millor EEBE, 11è a 2.23. Igualment, Jaume Núñez va ser 17è a 4.33, mentre que Pere Cornella va acabar en la 21a plaça a 4.54 de Beso. També vann finalitzar la cursa Martín Vargas i Ventura Sancho, 43è i 51è, respectivament. No van poder completar la primera mànega els EEBE Cerni Gil, Marc Fernández i Lluís Torres, a més de Glenn Hernandis i Carles Soler, mentre que en la segona va quedar fora Leandre Parsoire. Així mateix, en la cursa femenina es va imposar l’espanyola Inés Sanmartín amb 1.31.00, amb les andorranes Holly Moore i Chiara Mogni 30a i 32a respectivament.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT