L’Inter no falla i vol fer-se amb la Lliga més igualada de la història

L’Engordany dona un cop de puny de cara a l’objectiu europeu en guanyar el Sant Julià

Per Vicente Pallarés

De Nova i Roberto Carlos Rebelo durant l’Inter-UE Santa Coloma.
De Nova i Roberto Carlos Rebelo durant l’Inter-UE Santa Coloma. | FAF

L’Inter d’Escaldes no falla. El conjunt blau-i-negre es va imposar ahir de manera contundent a la UE Santa Coloma per 0-3 amb gols dels killers Genís Soldevila, Artigas i Pau Bosch. Els escaldencs estan mostrant-se intractables durant les últimes jornades, demostrant que són el candidat més factible en la lluita pel títol de la Lliga Multisegur més igualada de la història. Ara, són líders amb 20 punts, dos més que els seus homòlegs de l’Atlètic, que també va fer els deures ahir. Els homes de Luis Blanco van guanyar per 0-2 el Carroi, cuer de la competició domèstica amb sis punts. Els gols van ser obra de Nico Minutella i Vieirinha.

Aquesta victòria permet l’equip propietat d’Antonio Martínez seguir com a segon classificat per davant d’una UE Engordany que no baixa el ritme per a aconseguir l’objectiu de tornar a entrar en Europa i la tercera plaça de la Lliga podria ser una opció, com ja va passar l’any passat. L’Engordany arribava al partit d’aquest cap de setmana empatat a punts amb el seu rival, la UE Sant Julià. Els escaldencs van aconseguir la remuntada amb gols del central Morgan Lafont i del màxim golejador de la competició domèstica, Guillaume López, després que els lauredians s’avancessin amb una diana d’Aguilar al minut 8. D’aquesta manera, el Sant Julià va perdre la quarta posició en favor de l’FC Santa Coloma.

I és que els homes d’Albert Jorquera tornen a somriure. Fa només una setmana, el tècnic pensava en dimitir del seu càrrec i ara ja ha sumat dues noves victòries en Lliga i Copa. Després de golejar 7-0 l’Encamp, els colomencs van superar la Penya d’Andorra (0-2) amb gols d’Aleix Cisteró i Hamza. La Penya ha perdut quatre dels últims cinc partits i només se situa per davant del Carroi gràcies a l’alineació indeguda del primer partit.