Gabri li guanya la partida a Sarabia i un gran Xumetra destrossa l’Andorra

L’Olot de l’extècnic tricolor s’imposa als del Principat amb dos gols i una assistència de l’atacant gironí

Per Vicente Pallarés

Sarabia dona instruccions durant el partit contra l’Olot.
Sarabia dona instruccions durant el partit contra l’Olot. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va patir ahir la segona derrota consecutiva de l’era Sarabia, que havia començat com un tir, però en la qual no s’han assolit els últims objectius quant a resultats. L’Olot, cuer del subgrup i ara entrenat per l’extècnic tricolor Gabri, va guanyar contundentment (3-0) el conjunt del Principat amb un resultat potser engrossit, però els locals van ser els clars mereixedors de la victòria per l’efectivitat que van mostrar i algunes errades puntuals de l’Andorra, que no va mostrar la seva millor versió.

Nico Ratti va tornar a la porteria després de l’aparició intersetmanal de Bañuz contra el Cornellà i els de Sarabia estaven disposats a tornar a oferir el seu millor joc amb un estil atractiu. No obstant això, aquesta manera de jugar requereix una dosi extra de concentració en la sortida de pilota que ahir no hi va ser per moments i per la qual cosa es van produir errades. Corria el minut 8 quan, en una d’aquestes, Riverola va regalar la pilota a Xumetra, que va batre de vaselina un Ratti avançat que estava participant com un home més en la triangulació des de la porteria. Aquestes errades ja van poder costar dos gols el passat dimecres que el Cornellà no va poder materialitzar. Iker Goujón i Serrano provaven accions individuals amb bones intencions, però sense èxit a causa del poca connexió col·lectiva que hi havia en atac durant els primers minuts del matx. Carlos Martínez, que ahir no va poder allargar la seva ratxa golejadora, va avisar amb un tir creuat que va aturar Ballesté, que ahir es va mostrar superlatiu blocant gran part dels xuts sense deixar opció de segones jugades. Abans del descans, Xumetra, que va rebre la pilota a l’espai i va cavalcar des del mig del camp, feia el segon davant un Ratti que va sortir bé a tapar el tir, però la definició va ser perfecta.

Els tricolors es van créixer a l’inici de la segona meitat i van forçar diverses ocasions, entre les quals destaquen un rebot que va impactar en Carlos Martínez i va estar a punt d’acabar a les xarxes, un tir de Serrano i un míssil de Loureiro, que va acabar expulsat. Després Saverio i Bover no van aprofitar una doble ocasió, la més clara del partit. L’Andorra ho intentava, però en un contracop iniciat per Amagat, Xumetra li va regalar un gol a Delgado, que va marcar a plaer el tercer i definitiu gol de la tarda.