Margot Llobera, 25a a l’etapa inaugural de la Baja de Dubai

L'andorrana completa els 210 quilòmetres i és la tercera classificada femenina

Primera etapa a Dubai.
Primera etapa a Dubai. | INSTAGRAM MARGOT LLOBERA

Margot Llobera va debutar ahir a la Dubai International Baja, emmarcada en el Campionat del Món de la disciplina. La pilot andorrana va ser la 25a de la seva categoria en arribar a la meta, completant els 210 quilòmetres en cinc hores a 2:05:41 del primer classificat, i la tercera en categoria femenina. «La carrera ha estat fantàstica i molt divertida perquè era la meva primera experiència amb aquest tipus de moto. És molt dur i m’ha costat molts quilòmetres agafar la confiança sobre la sorra», va declarar Llobera a l’organització de la competició. A més, a través de les xarxes socials va manifestar que es va quedar atascada en algun lloc i va haver d’espentar i treure la moto d’algun forat i va patir molta calor.