PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter d’Escaldes defensarà el liderat contra la UE Santa Coloma

L’FC Santa Coloma i l’Atlètic tenen la obligació de guanyar contra rivals de la part baixa

Per Vicente Pallarés

Artigas celebra el seu gol contra la Penya d’Andorra.
Artigas celebra el seu gol contra la Penya d’Andorra. | interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes defensarà la primera plaça aquest diumenge a les 11.30 hores contra la UE Santa Coloma, que si suma almenys un punt estaria virtualment salvat sempre que la Penya d’Andorra i el Carroi no guanyin els seus partits, que també seran força complicats. Els dos equips arriben a aquest compromís després de guanyar els tres últims partits i es troben, possiblement, en el seu millor moment de la temporada. La Unió Esportiva li ha arrabassat la cinquena posició als seus homòlegs colomencs i l’Inter ha fet el mateix amb el liderat que mantenia l’Atlètic.


Precisament, l’FC Santa Coloma i l’Atlètic Escaldes s’enfrontaran als equips de la part baixa de la taula, la Penya i el Carroi, respectivament, per la qual cosa estan obligats a assolir un nou triomf, especialment, els d’Albert Jorquera que, després de retrobar les bones sensacions amb la victòria per 7-0 a la Copa contra l’Encamp, han de començar a guanyar també els enfrontaments de la competició regular. L’FC Santa Coloma només suma 11 punts en nou partits i necessita una victòria per tal de no desenganxar-se definitivament dels rivals de la zona noble, que ja parteixen amb un important avantatge de punts tenint en compte que només queden cinc jornades de la fase regular i cada victòria es ven molt cara en aquesta competició, com ja s’ha demostrat durant les nou jornades anteriors i es reflecteix a la classificació.


D’altra banda, la UE Sant Julià i la UE Engordany viuran un autèntic duel que de segur serà vital per a les aspiracions europees de tots dos, ja que es troben empatats amb 14 punts i amb els dos conjunts escaldencs per davant a la classificació. A més, els dos màxims golejadors del campionat, Guillaume López i Bubacar, que sumen 16 gols entre els dos, es veuran les cares en la que serà una de les cites més importants de l’any.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT