PUBLICITAT

Una quarantena de disfresses al concurs virtual d’Encamp

Vals per a dinars i experiències de natura són alguns dels premis

Per El Periòdic

Els premiats del concurs de disfresses d'Encamp han rebut els guardons.
Els premiats del concurs de disfresses d'Encamp han rebut els guardons. | COMÚ D\'ENCAMP

Vals de fins a 200 euros per a dinars i sopars als restaurants de la parròquia conjuntament amb experiències de natura, com per exemple, una nit a la Cabana Piolet o al Domo a Grau Roig són els premis que els guanyadors del primer concurs virtual de disfresses han obtingut després que el jurat format per la comissió de festes i membres del comú d’Encamp hagin fet les valoracions a les més de 40 disfresses que s’han presentat en les diferents categories infantils, majors de 18 i famílies.
També s’han decidit els premis del concurs escolar. En primer lloc, les quatre escoles del sistema francès i andorrà, han rebut un val de 50 euros per cada classe, per a la compra de material escolar, i les tres aules guanyadores de cada escola, gaudiran d’una sortida a la neu amb trineus de gossos.
Des de la comissió de festes i del Comú d’Encamp han volgut agrair a tots els participants «la seva dedicació i esforç i la col·laboració de les escoles». «Entre tots hem seguit mantenint viu l’esperit del Carnaval, una festa molt arrelada a la parròquia i hem volgut ajudar també el teixit comercial vinculant els premis a vals de dinars i sopars i activitats de natura a la parròquia», va dir el conseller de Cultura encampadà, David Cruz. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT