PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Santa Coloma supera els dubtes d’Albert Jorquera i goleja

El conjunt colomenc retroba sensacions via Copa i s’imposa còmodament a l’Encamp

Per Vicente Pallarés

Partit entre la UE Santa Coloma i la Massana.
Partit entre la UE Santa Coloma i la Massana. | FAF

L’FC Santa Coloma es refà de la setmana més complicada de la temporada després que Albert Jorquera pensés en dimitir del càrrec d’entrenador a causa dels resultats. El conjunt colomenc va golejar al Fundació Kalilu Jammeh Encamp (7-0) en els vuitens de final de la Copa Constitució. Era un partit teòricament assequible contra un equip de la Lliga Unida, però l’equip tenia necessitat de victòries per tal de retrobar sensacions. Als 37 minuts, els de Jorquera ja guanyaven 5-0 i el resultat al descans podria haver sigut fàcilment molt més engrosat. Chus Sosa va marcar un hat-trick en només 26 minuts i Luis Blanco i Xavi Puerto van fer les altres dues dianes del primer temps. Juanma Torres va fer el sisè i Andreu Ramos, el setè. 


D’altra banda, la UE Santa Coloma no ho va tenir fàcil, però es va imposar amb contundència per 3-0 a la Massana, líder intractable de la Lliga Unida amb ple de triomfs. Un gol de Roberto Carlos abans del descans i tres més, obra de Bríñez i de Joel Paredes per partida doble van valdre per a sentenciar i aconseguir el pas a quarts de final, on espera l’Atlètic.


El dimecres es van enfrontar el Carroi i l’Atlètic Amèrica i la Penya d’Andorra i l’Ordino. Els dos equips de Primera van passar l’eliminatòria i es veuran les cares amb l’Inter i la UE Sant Julià, respectivament, en quarts. Ezzejjari va anotar els dos gols del Carroi (2-0) i retroba sensacions després d’un inici de temporada brillant. Martins va ser l’autor de les dues dianes de la Penya, una d’elles al 90, que va decidir el partit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT