PUBLICITAT

La proposta d’Acord de Joventut ja s’està treballant al Consell General

Les joventuts de tots els partits polítics del país hi han col·laborat

Per El Periòdic

Pere BaróI i Joao de Melo, a la roda de premsa telemàtica.
Pere BaróI i Joao de Melo, a la roda de premsa telemàtica. | ps

El coordinador de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), Joao De Melo, va anunciar que durant els mesos d’octubre i desembre del 2020 les joventuts dels 5 partits polítics amb representació al Consell General (DA, LA, Terceravia, CC i el mateix PS), així com SPD, van mantenir reunions per treballar una Proposta d’Acord de Joventut compartida. Unes reunions que De Melo va qualificar com que «han anat molt bé». El document encara no està tancat i actualment s’està treballant al Consell General. 
Per la seva banda, el secretari d’organització del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere Baró, va tornar a allargar la mà al Govern per treballar conjuntament i trobar les millors solucions per a la ciutadania: «Des del PS, ara fa un any que treballem per contribuir positivament en el teixit productiu de les empreses i els autònoms, però sobretot en el benestar de tots els nostres conciutadans. I no treballem sols, ho fem amb la ciutadania: amb tots els actors polítics, econòmics i socials. Aquesta és la manera de fer del PS: escoltar tothom per prendre les millors decisions per a tothom. Malauradament, hem de lamentar que no sigui la manera de fer del govern de dretes».
Baró va defensar que el virus sí que entén de classes socials, i va encoratjar al Govern a repensar els pressupostos per donar resposta a la ciutadania: «Des del primer moment, des del Grup Parlamentari Socialdemòcrata es va alertar que els pressupostos no eren vàlids. Hem de deixar de fer pegats. Si alguna cosa ha quedat palesa aquest darrer any, és que hi ha sectors que estan quedant tocats de mort», va lamentar Baró.
Amb la voluntat de millorar la comunicació amb la ciutadania, des del PS han redissenyat la seva pàgina web. Un portal més accessible, que inclou, a més a més, un apartat de transparència, on la ciutadania pot consultar des dels comptes del partit o les ponències dels congressos. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT