PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marchán, sobre la derrota: «Fins ara, ens havíem sentit molt forts a casa»

L’FC Andorra afronta una fase decisiva de la temporada després de perdre contra el Cornellà a casa

Per Vicente Pallarés

Xut de Rai Marchán contra el Cornellà.
Xut de Rai Marchán contra el Cornellà. | @FCANDORRA

Rai Marchán va fer una valoració de la dolorosa derrota contra la UE Cornellà (1-2) en un partit vital del qual l’FC Andorra hauria pogut sortir líder del subgrup A del grup III de la Segona B. El migcampista, que va ser substituït al minut 88, va creure que l’efectivitat a les dues àrees va ser l’aspecte clau de l’esdevenir del partit: «Fins ara ens havíem sentit molt forts a casa i ha arribat la primera derrota. Hem de fer anàlisi del que ha passat amb el cap fred. El que puc dir en calent és que l’equip ha donat la cara, que ha fet mèrits per treure un resultat més positiu, però han estat més efectius que nosaltres a les àrees i això és determinant». Concretament, Eloy Gila va ser el jugador decisiu del partit anotant les dues dianes del conjunt visitant al Prada de Moles.


I és que l’FC Andorra va ser dominador de la pilota durant molts minuts, encara que el Cornellà va saber arrabassar-li-la per moments evitant que anés pel terra. Així ho va analitzar el jugador de Vilafranca del Penedès: «Ens ha faltat ser més definitius, crear més ocasions de gol. Durant gran part del partit hem tingut el control del joc, però no s’ha traduït en moltes ocasions, encara que hem tingut més que el rival i crec que mereixíem més, però no ha estat suficient. Hem de pensar què podem millorar a les dues àrees perquè també hem encaixat dos gols avui».


Eloy Gila va ser l’encarregat de materialitzar els dos gols del conjunt català davant una defensa tricolor amb molts canvis respecte al partit anterior contra el Nàstic de Tarragona. En primer lloc, Miguel Bañuz va substituir Nico Ratti, que havia completat bones actuacions recentment, sota pals. Borja, Pastor i Adri Vilanova van veure l’inici des de la banqueta, mentre que Martí Vilà, Gaffoor i un home més avançat com Serrano van formar part de l’11 inicial.


Respecte al partit contra la UE Olot, actual colista del subgrup, del proper diumenge a les 16.30 hores, Marchán va manifestar que «estem il·lusionats perquè arriba el moment determinant de la temporada. Ja s’està acabant aquesta primera lliga, tenim l’objectiu claríssim i hem d’apretar i el diumenge tenim una nova oportunitat». Tal com va explicar l’ex del Celta B, «quan perds, el fet de jugar d’aquí quatre dies és una alegria perquè ja hem d’estar pensant en l’Olot i oblidar-nos una mica del que ha passat, òbviament fent autocrítica, però amb la ment posada en el camp de l’Olot i volent treure els tres punts per posar-nos a dalt de tot». El morbo contra l’equip gironí, ara entrenat per l’extècnic tricolor Gabri, està assegurat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT