PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú, Mijares i Gutiérrez, preparats pels Mundials

Roger Puig no pot completar la segona mànega a Leogang en enforquillar

Per El Periòdic

Joan Verdú amb l’staff a Cortina d’Ampezzo.
Joan Verdú amb l’staff a Cortina d’Ampezzo. | FAE

Els Campionats del Món de Cortina d’Ampezzo, Itàlia, comptaran avui amb la presència de Joan Verdú a la cursa del gegant masculí. Així mateix, Mireia Gutiérrez i Carla Mijares tindran sessió d’entrenament d’eslàlom. La seva cursa serà demà. El gegant masculí d’avui començarà a les 10.00 hores amb la primera mànega, mentre que la segona està prevista per a les 13.30 hores. El dorsal de l’esquiador andorrà serà el 43. Ahir, Verdú va tornar a entrenar amb la protecció especial al dit polze de la seva mà dreta, lesionat fa uns dies durant un entrenament. Les molèsties hi són, però l’andorrà podrà córrer amb un embenat a la mà i a sobre del guant, per complementar la protecció. D’altra banda, ahir es va anunciar la cancel·lació de la cursa prèvia de classificació per a l’eslàlom femení, que estava prevista per avui. A aquesta cursa havia de competir Carla Mijares, per lluitar per les altres 25 places que donaven accés a la cursa oficial de demà, amb les millors del món, inclosa Mireia Gutiérrez. Amb la cancel·lació de les classificatòries, Mijares estarà demà, acompanyant Gutiérrez com a representants andorranes.


Tanmateix, Sella Nevea acollia una cursa amb Matías Vargas, en la 41a posició, i un Robert Ferrari que per circumstàncies alienes a ell no va poder competir, ja que un corredor que sortia dos llocs davant d’ell va caure, la cursa es va aturar i va haver de suspendre’s en acabar-se la llum solar.
Per últim, Roger Puig va continuar la Copa del Món a Leogang, però ahir no va poder completar la segona mànega en enforquillar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT