PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Puig, vuitè al segon gegant de Copa del Món de Leogang

L’esquiador andorrà assoleix el seu segon millor resultat en la competició

Per El Periòdic

Roger Puig a Leogang.
Roger Puig a Leogang. | FAE

Roger Puig va tornar ahir a lluitar la cursa de gegant per acabar vuitè. Puig va marcar un crono d’1.48.50 després de les dues mànegues, a 9.76 del guanyador, el francès Arthur Bauchet. Aquesta vuitena posició suposa el segon millor resultat de l’esquiador andorrà en Copa del Món, després de la setena posició del dia anterior. Puig va lluitar de valent per aconseguir la vuitena plaça en una segona mànega en què era molt difícil guanyar posicions perquè la pista estava empitjorant molt ràpidament al pas dels corredors. Segons van explicar des del seu equip, aquest és un «molt bon resultat, dins del top 10 que buscàvem aquesta temporada». Avui i demà es disputarà la modalitat d’eslàlom. 


D’altra banda, ahir es va disputar una intensa jornada de descens a Sella Nevea amb dues mànegues de la cursa FIS. Matías Vargas va ser 24è, mentre que Robert Ferrari va acabar 79è. Els dos van millorar els seus punts FIS. Vargas va completar la cursa amb un temps total de 1.25.44, a 1.45 del guanyador, el francès Blaise Giezendanner. L’andorrà havia fet el 25è temps a la primera mànega (+0.84) i el 21è a la segona (+0.73). Vargas, que tenia 50.69 punts FIS, els va millorar amb 44.58. Per la seva part, Ferrari va marcar 103.8 punts, millorant els seus actuals 239.66.


A més, Val Palot va acollir ahir el segon eslàlom FIS amb Carla Mijares. L’esquiadora andorrana va acabar sisena. Mijares va fer un temps total de 1.18.00, a 1.57 de la vencedora, la italiana Vera Tschurtschenthaler, que es va imposar amb 1.16.43. Cal destacar la bona segona mànega de Mijares, on va fer el quart temps.  Per últim, també es va disputar un segon eslàlom FIS a Santa Caterina amb Íria Medina. L’esquiadora de l’EEBE no va poder completar la segona mànega. Medina havia marcat el sisè temps a la primera. Així mateix, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va informar ahir que la Copa del Món d’esquí de fons de Nove Mesto, República Txeca, on havia de competir Irineu Esteve i que estava prevista per als dies 20 i 21 de febrer, ha estat suspesa. Aquesta competició havia de formar part del seu rodatge abans dels Mundials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT