PUBLICITAT

Límit d'aforament al 40% en els espectacles culturals i visites de familiars als centres sociosanitaris a partir del cap de setmana

El 35% dels casos al país corresponen a la soca britànica

Per El Periòdic

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. | SFGA

 

A conseqüència de les bones dades epidemiològiques, el Govern ha anunciat aquest dimecres una sèrie de relaxacions a les restriccions sanitàries actuals. Tal com ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, s'augmenta el límit màxim d'aforament permès als esdeveniments culturals fins al 40%.

Pel que fa als establiments de restauració, el volum de la música haurà de ser "d'acompanyament ambiental", promovent així "que no es parli fort, es canti o es cridi" i, a més, a partir d'aquest cap de setmana, es tornaran a permetre les visites de familiars als centres sociosanitaris i s'autoritzen les sortides dels residents sempre que vagin acompanyats del personal de les residències.

Durant la seva intervenció, Martínez Benazet ha anunciat que els resultats de l'anàlisi que les autoritats sanitàries han fet a les aigües residuals per conèixer el percentatge de variants de la Covid que hi ha al país han permès detectar que el 65% dels casos correspon a la soca de Wuhan, mentre que en el 35% apareix la soca britànica.

-seguirà ampliació-

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT