PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Accident laboral a Ordino, on un operari cau de 10 metres

Tot i la caiguda aparatosa no va patir lesions greus i es recupera a l’hospital

Per El Periòdic

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell. | ARXIU ANA

Dos accidents van tenir lloc ahir dimarts.  D’una banda, un operari de la construcció de 30 anys que estava treballant en les obres de la Querola, a Ordino, va caure al matí d’una alçada d’aproximadament 10 metres. L’accident es va produir, concretament, al voltant de les 8 del matí.

Es van haver de desplaçar fins a la zona els bombers, la policia i el servei d’urgències mèdiques, a banda d’un inspector de treball per estudiar les causes de l’accident, tal com es van explicar des del Cos de Policia. L’accidentat va haver de ser traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i tal com es va apuntar des del centre, no va patir lesions greus però es manté en observació.

D’altra banda, als voltants de dos quarts de dues, a la Massana, va tenir lloc l’atropellament d’una vianant per part d’una motocicleta Yamaha Fazer amb matrícula del Principat. La vianant, una dona de 48 anys, va resultar ferida. L’accident va provocar retencions a l’entrada de la parròquia, on va tenir lloc l’incident, segons l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT