Jèssica Nuñez queda vuitena a Santa Caterina

L’esquiadora va aconseguir el millor registre de la segona mànega

Imatde de Jèssica Nuñez a Santa Caterina.
Imatde de Jèssica Nuñez a Santa Caterina. | Twitter / @fae

A Santa Caterina, Itàlia, es va disputar ahir, un gegant FIS, amb l’equip de joves femení, amb Jèssica Núñez que va quedar 8a i Íria Medina que va aconseguir la 18a posició. Núñez va assolir la seva posició gràcies a una gran segona mànega en què va aconseguir el millor temps. En el total, el seu crono va ser 2.10.99, a 1.52 de la vencedora, la italiana Celina Haller, que es va imposar amb 2.09.47. L’esquiadora andorrana, amb 1.03.27 en la segona mànega, va marcar el millor registre amb 0.34 respecte a la segona d’aquesta baixada. Aquesta gran segona mànega la va fer guanyar moltes posicions, ja que a la primera mànega s’havia situat 18a. Pel que fa a Medina, va ser 18a al final amb 2.13.15, a 3.68 de la guanyadora, Haller, i després de ser 22a en la primera mànega i 13a en la segona. Aquesta cursa va comptar amb corredores de nacionalitats molt diverses, com italianes, suïsses, nord-americanes, austríaques, búlgares, txeques o britàniques, entre altres.
També ahir es van celebrar els primers entrenaments de la Copa del Món de Reiteralm, Àustria, que es disputa des d’avui fins dijous dia 18. Finalment, només correrà Maeva Estévez, ja que Lluís Marín no s’ha recuperat dels seus problemes a l’esquena. Estevez competirà a la cursa femenina després d’haver aconseguit dos podis consecutius a la Copa d’Europa, amb una tercera i una primera posició a Valmalenco, el cap de setmana passat. L’esquiadora andorrana participa avui a les qualificacions, i seguint el calendari previst, dijous a les finals en cas de classificar-se. Qui no prendrà part és Marín, que continua amb molèsties a l’esquena. Tot i provar de competir, les sensacions no són bones i el dolor impedeix tenir una bona condició per a una cita de la Copa del Món.
Per altra banda, arriba un altre moment important per a Roger Puig, que torna a la competició i ho fa novament a la Copa del Món. Quatre curses de la màxima categoria per davant. La cita és des d’avui fins al divendres 19 a l’estació austríaca de Leogang.