España és campió de les Crèdit Andorra GSeries 2021

El pilot andorrà guanya la G4 de l’ICE Gladiators al Pas per validar el títol

Imatge del pilot andorrà Cristian España.
Imatge del pilot andorrà Cristian España. | gseries

Després d’una disputada G4, José Cohete Suarez (Giand), Yan Le Potier (SBS), Àlex Sito Español (2RM) i Cristian España (Hissi Gladiators), es van proclamar campions de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. Destacar que dels campions, només Cristian España va poder vèncer en una de les carreres dels ICE Gladiators de l’última competició de la temporada.
El pilot andorrà, era el clar favorit per repetir triomf en els ICE Gladiators i va complir amb les previsions. Podia sentenciar el títol en la primera cursa situant-se entre els cinc primers i va evitar mals majors aconseguint un nou triomf que va deixar fora de combat als seus rivals. Els també pilots de la Federació Motociclista d’Andorra, Xavi España i Marc Font, van compartir amb Cristian el podi final dels  ICE Gladiators 2021.
Quant a les categories de les quatre rodes, Nil Solans i Lluis Sala van repetir triomf en les seves categories respectives, Giand i 2RM. Per la seva part Franck Cabaner va estrenar el seu palmarès de victòries en el Circuit Andorra.
En la llista d’inscrits, una vegada més, noms il·lustres del motorsport internacional. En aquesta G4, en la categoria Giand, van competir l’expilot de Fórmula 1 i del Campionat del Món de Resistència Marc Gené, compartint volant amb el pilot mexicà Jesse Carrsquedo, a més del retorn dels germans Solans, Nil i Jan, tots dos la volant d’un Giand de l’equip Elegant Driver. Entre els SBS, no van voler perdre’s l’última cita de la temporada el pilot de l’equip Suzuki de MotoGP, Alex Rins, a més del campió del món de Moto3, Albert Arenas. En total van ser 72 els pilots que es van donar cita en el Port d’Envalira per a acomiadar les Crèdit Andorrà GSeries 2021.