PUBLICITAT

Encamp retransmetrà el Ball de l’Ossa per internet

També es faran quatre espectacles infantils durant el cap de setmana

Per El Periòdic

Ball de l'Ossa.
Ball de l'Ossa. | Comú d\'Encamp

La Comissió de Festes, amb el suport del Comú d’Encamp, organitzadors del Carnaval, retransmetran per internet en directe, a través del canal de Facebook de la Comissió de Festes d’Encamp, el tradicional Ball de l’Ossa de dilluns a les 16.15 hores, adaptant així aquesta festa tradicional a les limitacions de la pandèmia i a la capacitat d’espectadors presencials que ha marcat el protocol de Salut.
Al programa de Carnaval també s’hi han afegit quatre espectacles musicals infantils durant el cap de setmana. Al Pas de la Casa, el dissabte s’hi representarà Els músics de Bremen i a Encamp La Blancaneu i els set nans. De cara a diumenge, les mateixes obres canviaran de vila. Els musicals es realitzaran, a Encamp, a la sala de festes del Complex i al Pas de la Casa a la sala polivalent. Des del comú informen que caldrà reservar les entrades trucant a les oficines de turisme d’Encamp o del Pas de la Casa.

Programa d’actes

Aquest any, la parròquia encampadana ha adaptat el programa amb la idea de mantenir viu l’esperit del Carnaval, però sense celebrar la festa amb tots els actes que habitualment inclou, per motius de la pandèmia. Des de l’organització s’ha optat per organitzar un programa reduït i adaptat a les circumstàncies actuals apostant pels formats virtuals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT