PUBLICITAT

Vallnord mantindrà l’horari durant les vacances de Carnaval

Hi haurà 21 pistes obertes i un total de set remuntadors en funcionament

Per El Periòdic

L’estació de Vallnord-Pal Arinsal.
L’estació de Vallnord-Pal Arinsal. | Vallnord-Pal Arinsal

Vallnord-Pal Arinsal mantindrà, durant la setmana de vacances escolars de Carnaval, l’obertura fins al Pic del Cubil. Fins al 21 de febrer, el sector de Pal estarà obert de 09.00 hores a 17.00 hores amb un total de 21 de 27 pistes obertes, xifra que correspon al 70% del sector, i un total de set remuntadors. Així mateix, l’estació tindrà disponibles tres restaurants durant la setmana: el restaurant Expresso, el Pla de la Cot i el Coll de la Botella. 

Així ho van fer saber des de l’estació. També van informar que les activitats estaran en funcionament. Entre setmana, des de les 10.00 hores fins a les 15.00 hores hi haurà disponibles la pista de trineus, sortides en buggies, la tirolina Big Zip, els circuits d’orientació i les sortides amb raquetes al sector d’Arinsal. Els caps de setmana, l’horari de les activitats serà de 10.00 hores a 17.00 hores.

Pel que es refereix a la pràctica d’esquí de muntanya, raquetes i altres activitats que no són l’esquí alpí, els sectors d’Arinsal i Pal seguiran amb les mateixes condicions que hi ha hagut fins ara; les pistes i els circuits estaran oberts des de les  07.00 hores a 22.00 hores i hi haurà servei de pisters socorristes als dos sectors i un accés provisional al telecadira de la Serra II. En cas de no disposar del forfet de temporada, el preu es mantindrà a 12 euros per dia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT