PUBLICITAT

Primer tast del 'freestyle' nocturn

  • Una setantena de joves van provar les instal·lacions ahir
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un dels riders fent un salt en un dels mòduls del Sunset Park Peretol, ahir Foto: ORIOL LLAURADÓ

Calçar-se la taula i fer-ho de nit és per als que els agrada aquest esport suposa més que una aventura, un repte, i més encara si es tracta de la pràctica del freestyle amb focus de llum preparats per l'ocasió. És com un escenari on desapareix l'horitzó de les muntanyes i la neu i el focus se centra amb les maniobres i girs. El rider és el protagonista.

Tot i que fins el dia 8 de gener no és la inauguració oficial, ahir es van reunir una setantena de joves per fer el primer tast de la nova àrea de freestyle que ofereix Grandvalira i que té com a punt diferencial l'horari. Des de les 17:00 i fins les 22:00 hores, els amants de l'estil lliure sobre els esquís poden fer les seves piruetes i salts de nit.

La comunicació via facebook va ser una de les raons de l'èxit de convocatòria d'ahir que va reunir un gran nombre de joves que van voler estrenar les instal·lacions i que va servir als responsables per provar a nivell tècnic tots els mòduls.

Ubicat al costat de la carretera que porta a Grandvalira-Grau Roig, just abans del túnel d'accés al Pas de la Casa, el Sunset Park Peretol compta amb diferents línies, des de la verda per als que s'inicien en aquesta modalitat fins la negra amb els mòduls més exigents per als incondicionals del freestyle. Els debutants també tenen un espai per realitzar els seus primers girs amb una cinta transportadora i una línea de dubies on poder inciar-se al món del freestyle de manera segura. Aquells que ja són experts podran torbar tot tipus de rails i salts, i fins i tot disposen d'un Airbag inflable on poder practicar noves maniobres sense risc de lesions.

Per aquells que els agrada veure's realitzant els millors trucs, aquesta temporada la nova instal·lació del Sunset Park posarà a disposició dels esquiadors i snowboarders una persona gravant a tots els riders. Posteriorment, tots els vídeos s'inclouran a una web i es podrà botar per tal d'ascendir en el rànquing i així guanyar magnífics regals.

Amb el forfet de dia de Granvalira es podrà accedir a les noves instal·lacions d'aquest snowpark. Des del domini es té previst celebrar actes com concerts i d'altres. En el calendari figuren ja per al febrer una nova edició del Twisted Tick, un dels esdeveniments d'snowboard més importats creat per HO5Park per a Nike 6.0 internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT