PUBLICITAT

Aquesta nit de Cap d'Any pot costar de 10 fins a 240 euros

  • Àmplia oferta per aquesta nit dels hotels, locals nocturns i complexos esportius
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Assistens a una festa en un local nocturn Foto: EL PERIÒDIC

Les ofertes per passar la nit de Cap d'Any a Andorra són interminables. Des de sopars amb cotilló i festa inclosa, fins a festes en discoteques o complexes esportius, passant per nits d'hotel amb sopar i animació. N'hi ha per a tots els gustos i totes les butxaques, des de festes en locals de nit que per 10 euros inclouen l'entrada i la consumició fins a menús d'alta categoria amb cotilló, que poden costar fins a 240 euros.

Per als hotels, la nit de cap d'any és bona perquè hi ha una d'elevada ocupació i per això preparen per als seus clients ofertes de tot tipus.Tal com va explicar a l'ANA el portaveu dels hotelers, Antonio Azurmendi, amb el pas dels anys, els establiments hotelers canvien les seves alternatives i s'han anat deixant enrere els espectacles de música en viu i orquestres, que suposen un cost elevat, substituint-los per discjòqueis o discoteques mòbils.

Algunes parròquies del Principat ofereixen festes fora del que és més habitual, com és el cas d'Encamp que ha preparat, per després de les campanades, una nit amb cotilló, xurros i xocolata, amenitzat amb les orquestres La Marina i Contraband. La corporació ha organitzat també la sala de festes del centre esportiu del Pas de la Casa, una altra revetlla que comptarà amb l'actuació de l'orquestra Blanc i Negre. A Escaldes també es podrà gaudir de la música i la festa al Prat del Roure, on l'Associació Balland té prevista una revetlla de Cap d'Any amb cotilló, ball de nit i animació durant tota la matinada a partir de les 00:30 hores.

Pel que fa als locals nocturns, un dels exemples és el de l'Espai Buda que ofereix als seus clients un sopar amb cotilló, copa i entrada a la discoteca per 240 euros i que ja compta amb un important número de reserves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT