PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àlex Español presenta el seu vehicle d’aquesta temporada

El pilot andorrà intensificarà la formació en les superfícies de gel, terra i asfalt

Per El Periòdic

Àlex Español.
Àlex Español. | ANA/ M.F.

Vall Banc va presentar ahir al matí la imatge de l’equip Vall Banc Motor Sport que pilotarà Àlex Español i els objectius de Sito, com és conegut el pilot, per aquest any. Tal com ja es va avançar el mes passat l’entitat patrocina el jove pilot de ral·lis per la temporada 2021.


El director general de Negoci de l’entitat, Sergi Martín, es va mostrar satisfet d’aquest patrocini i va remarcar que «és un orgull tenir el nostre logo imprès en aquest cotxe i equipament del pilot Àlex Español perquè és una mostra del suport que la nostra entitat dóna a l’esport, però també a joves talents de la talla del Sito que ja estan demostrant el seu potencial als pòdiums».


Per la seva banda, Español, va subratllar la importància de comptar amb el suport de Vall Banc: «És un impuls per a la meva carrera, i això permet enfocar-nos plenament en la part esportiva del que representa competir amb cotxe». El pilot va explicar  les principals fites que té per aquest any destacant la Copa Volant RACC, que va dir que serà una copa molt competida «però que amb l’esforç que estem posant tots, lluitarem pel títol». Primer, però, l’andorrà haurà de fer els testos per adaptar-se al nou cotxe amb la imatge de Vall Banc que va estrenar en el Ral·li Lloret.


A més de les competicions, el 2021 suposarà per a Español un any on intensificarà la formació en les diferents superfícies (gel, terra, asfalt) i amb diferents tipus de vehicles i situacions. «L’objectiu és fer el major nombre de quilòmetres possibles i tecnificar», va manifestar el pilot.


Vall Banc ha iniciat una nova línia de patrocinis en aquest 2021 on la joventut i el talent tenen protagonisme. Tot i això, manté, com ja s’ha fet públic, altres patrocinis que continuen impulsant els valors d’esforç, disciplina i solidaritat, com és el de l’escola de Rugbi, per exemple.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT