PUBLICITAT

Gili demana una «reflexió» sobre les atribucions del Servei de Circulació

El comú vol donar als agents «garanties» a l’hora de fer la seva feina

Per Helder Alves

Dos agents de circulació.
Dos agents de circulació. | comú d’escaldes-engordany

Els aldarulls que es van registrar la setmana passada a Escaldes-Engordany i que van acabar amb agents de circulació ferits ha portat al comú a apostar perquè es faci una «reflexió» sobre com es pot millorar per fer que els agents de circulació puguin fer la seva feina «amb garanties», ja que sovint  són «els primers» en arribar quan hi ha un problema. En aquest sentit, la cònsol major, Rosa Gili, vol que hi hagi un treball conjunt entre els comuns i el Govern per avaluar no només com es pot optimitzar el treball que fan aquests agents sinó també actuacions de cara als joves. En aquest sentit, Gili, va comentar que «estem treballant per poder oferir ubicacions per aquests joves, que segurament ara no tenen on anar» i va reconèixer que «l’època que estem vivint no ajuda». 
La cònsol també va comentar que «a la comissió interparroquial s’està treballant en una renovació de la llei dels agents, perquè és una llei antiga i se li ha de fer una revisió», i va recordar que l’actuació dels agents de circulació en aldarulls és una de les revisions en les quals treballen. 
En referència als reclams que van fer els agents de circulació al comú la cònsol va comentar que «d’ençà que hem entrat al comú hem fet actuacions per resoldre algunes demandes del Servei de Circulació. Per exemple, els agents ens van demanar fer patrulles de dos, com fa la Policia. Perquè és veritat que si hi ha algun aldarull, no és el mateix anar sol que disposar d’un company. Necessiten sentir-se més protegits i els ajudem donant-los eines perquè puguin fer més tranquils la seva feina», va concloure. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT